Wydajność sprzętu jest wskazana w warunkach górnej i dolnej fermentacji wynoszącej odpowiednio 15 i 22 dni.
Parametry wydajności browaru:
całkowita objętość fermentacji: | 4200 l. |
liczba warzeń miesięcznie piw dolnej fermentacji: | 20 |
liczba warzeń miesięcznie piw górnej fermentacji: | 28 |
wydajność miesięcznie przy dolnej fermentacji piw: | 6000 l. |
wydajność miesięcznie przy górnej fermentacji piw: | 8400 l. |
Skład browaru:
Podstawowe wyposażenie: |
Jednostka |
Model |
Ilość |
Cena |
Śrutownik walcowy: |
RM-150 |
1 szt. |
990 € |
Warzelnia: |
BH-300 |
1 szt. |
11100 € |
Zbiorniki cylindryczno-stożkowe (600 litrów objętości użytkowej): |
CCT-600 |
7 szt. |
25900 € |
Płytowy wymiennik ciepła: |
HE-300 |
1 szt. |
1110 € |
Stacja CIP: |
CIP60(2)К |
1 szt. |
3070 € |
Agregat chłodniczy na glikol (chiller): |
CH-6 |
1 szt. |
5610 € |
Koszt podstawowego wyposażenia: |
47780 € |
Wyposażenie dodatkowe: |
Jednostka |
Model |
Ilość |
Cena |
Zbiornik gorącej wody: |
HWT-600 |
1 szt. |
3250 € |
Zbiornik zimnej wody: |
CWT-600 |
1 szt. |
3700 € |
Koszt wyposażenia dodatkowego: |
6950 € |
Koszt pełnego zestawu: |
54730 € |
Każde urządzenie może zostać zmienione na życzenie klienta!